Doktor sözlükte Ara!

Özel Arama

6 Eylül 2008 Cumartesi

rem uykusu

bir hafta rem uykusu uyuyamazsanız penisi tutarsınız.babalara gelirsiniz. işte o zaman poponuza şaplağı yediniz demektir dostlar.ölürsünüz!
rem uykusu insanın dinlenmesi için gerekli olan uykunun cücüğüdür (bkz:soğanın cücüğü).remsiz uyku uyku değildir.maymunlara elektriksel sinyal vermiş ve rem e girmelerini engellemişler ve hayvanlar tutmuş.bir hafta hiç uyumamış gibi davranmış. uzun süre uykusuz kalan insanlar hemencecik uykuya dalarlar ve rem uykusuna girerler,hem de ne giriş.! yaklaşık 90 dakikalık uykudan sonra görülmesi gereken rem uykusunu o bölümleri deyim yerinde ise zaplarsınız.bisküvinin önce kremasını yersiniz.sizi gidi bok çuvalları dersiniz bu adamlara . 30 dakika kestirip rüya görüp uyandığınız olmuştur.hatta saati tarihi mekanı hatta ve hatta cinsiyetini dahi karıştıranları ben şahsen bizzat tecrübe ettim.
rem uykusu normalde 30 dk sürer.nomal 8 saatlik bir uykuda 4 ila 8 kez rem uykusuna girilir.rem uykusunda rüya görüldüğünden illa ki her gece 4-8 rüya görürsünüz.yok ben rüya görmüyorum diyenler lütfen(bkz: çomak )
nitekim !! bir hiyerarşi burada da mevcuttur. rem uykusuna girmek için uykunun ilk 4 evresini geçirmeniz gerekmektedir.ondan sonra rem uykusuna girilir.ilk 4 evrede kaslar gevşer rahatlarsınız.yumuşarsınız.nefes alma hızınız azalır.kaslarınız yumuşar.sonra rem e girersiniz ve ruhunuz artık özgür kalmış bir kuş gibi uçar. kıtalar arasında dolaşır.gezer.hayal gücünüz ne isterse sizi nereye götürürse onu yaparsınız.hızlı göz hareketleri ve uyanıkmış gibi beyin dalgaları ile karakterizedir rem uykusu.hepimizin en sevdiği uykudur kuşkusuz.eğer hemen rem uykusunun ardından uyanırsanız rüyalarınız hatırlarsınız.fakat ilk dört evreden birinde uyanırsanız hatırlamayabilirsiniz.abdest alıp yatarsanız ruhunuz gerçekten özgürce dolaşıp gezebilir.zira insan ruhu son derece geniş yaratılmıştır.

desenkronize , paradoksal bir çeşit uykudur.

Hiç yorum yok:

Ana Sayfaya Dön